ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Lily Cole karrierje

2010. január 05. 20:39

MariAnn

Televannak a divatlapok(oldalak) Lily Cole topmodell szépen alakulgató színészí karrierjével. A hírek szerint a vörös hajú, igazán földönkívüli arcszerkezettel megálldott modell szépen lassan elhagyja eddigi pályáját és inkább a filmezéssel fog foglalkozni.Az első kép a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma című film premierjén készült, erről ugye annyit, hogy Terry Gilliam új filmje, amelynek forgatása közben halt meg Heath Ledger, így három helyettessel oldották meg: Jude Law,Colin Farrel,Johnny Depp.

 

Előtte Lilyt látthattuk a St. Trinian's-ban, jelenleg pedig két filmet is forgat: az egyik a Marilyn Manson által rendezett Phantasmagoria:The Vision of Lewis Carroll (személy szerint nagyon kíváncsi leszek rá, 2010-es bemutató) és a There Be Dragons, szintén 2010-ben.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása